A fertőtlenítési azonosító címke alkalmazásának célja

Az azonosító címke célja a fertőtlenítési visszaélések megelőzése, a fertőtlenítés adatainak visszakövethetőségének biztosítása egy megbízhatósági márka bevezetése a fertőtlenített tojást felhasználó élelmiszer feldolgozó üzemek körében. 

A fertőtlenítést igazoló címke alkalmazása a gyakorlatban:

A fertőtlenített tojásokat tartalmazó tálcán 1 db azonosító címkét kell elhelyezni a csomagolás (lefóliázás) előtt. A címke egy nyomtatott kódsorozatot tartalmaz aminek a beütésével az internetes weboldalon (Ellenőrzés menüpont) ellenőrizhető a fertőtlenítés ténye, időpontja és helyszíne is. A kódsorozat érvényesítését (a fertőtlenítés igazolásához) a kamra elektronikája végzi online internetkapcsolaton keresztül.

Próbáljon ki egy ellenőrzést ezzel a kóddal!

Írja vagy másolja be az ellenőrzés négyzetbe:  217635909

Tojáscímke ellenőrzése itt>>

 


A FERTŐTLENÍTÉST IGAZOLÓ CÍMKE ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI: 

Egyszerűen alkalmazható.  Csak a tálcára kell helyezni csomagolás előtt.  Bizalmat ébreszt a felhasználóban.  Igényt fog tartani az ilyen címkével ellátott termékre.  Piaci előnyt jelent a jelzés nélküli fertőtlenített tojások forgalmazóival szemben  A fertőtlenítési jegy megléte támogatja az értékesítést  Megnyugtatóan igazolja a fertőtlenítés tényét.   A felhasználó és a hatóság számára is.   Tartalmazza a felhasználhatóság időpontját is   Ezt nem kell külön címkén feltüntetni

Tojásfertőtlenítési címke